Despre noi

despre noi

Suntem o companie cu traditie in foraj, aflata in continua expansiune pe piata de profil. In cadrul activitatii noastre, oferim servicii de foraj de calitate atat pentru sectorul industrial, cat si pentru clientii casnici, acordand fiecarui client in parte o atentie deosebita.

Beneficiind de aportul unui personal bine calificat, societatea noastra executa toate lucrarile de foraj (foraje puturi de apa, foraje industriale etc.) cu profesionalism, fapt ce conduce la realizarea unor lucrari durabile si care necesita operatiuni de intretinere minore.

Servicii de foraje puturi apa de mica, medie si mare adancime cu utilaje manuale semi-automatizate.

SC Foraj Gavrila Construct SRL va ofera o gama completa de servicii pentru foraje puturi apa de mica si medie adancime pentru apa potabila sau industriala.

Pornind de la nevoile clientului, in ceea ce priveste calitatea apei - potabila, menajera, industriala, etc. - si debitul necesar de apa, se stabileste prin proiectul de executie: adancimea de foraj, diametrul de forare, diametrul de tubare, tipul si dimensiunea burlanelor si a filtrelor, tipul ( granulatia ) pietrisului margaritar, tehnologia de forare, executarea inchiderilor de strat si modul de punere in productie. O importanta deosebita in faza de proiectare o au informatiile din zona respectiva privind forajele deja existente si STUDIUL HIDROGEOLOGIC.

Durata de viata a unui put de apa, care poate depasi 35 ani, este influentata de modul de exploatare. Aceasta trebuie sa se faca in mod continuu si cat mai constant. Pornirile si opririle dese au ca urmare depuneri de nisip, care in final duc la nisiparea putului, in acest caz fiind necesar procesul de denisipare.

Cere o oferta

cere oferta